Damlaget åter i division 3
Norrvalla FFPublicerad: 13.02.2024 16:58

Inför säsongen 2024 ville föreningen bilda ett damlag för spel i division 3. Försöket att få ihop ett damlag har lyckats bra och det finns nu ca 20 damspelare som tränar två gånger i veckan under ledning av Kim Kattil. Laget har också spelat sin första träningsmatch i Tellushallen mot FC Uniteds B-juniorer.

Under första halvlek såg spelet riktigt bra ut och vi skapade en hel del målchanser. Vid halvlek var ställningen 2-1 och det var nöjda spelare i vila. I andra halvlek märktes det att Adidashallen är alldeles för liten för att träna konditionen och motståndarna kunde utnyttja situationen. Matchen slutade i en 2-6 förlust men mycket i matchen visar på att det blir en spännande säsongen för damlaget. Nu gäller det bara att hitta en målvakt så är damlaget redo!

Alla intresserade målvakter och spelare är välkomna med i laget!